Luft under vingene

Vi har flere dyktige drone-operatører og fotografer som tar alle typer oppdrag, fra boligfoto til kompliserte næringsoppdrag og inspeksjon.

Vestbris AS er RO3 sertifisert og har alle forsikringer på plass. Dette gir deg som kunde trygghet, og oss som operatører fleksibilitet på oppdragene for å skaffe akkurat de bildene du har bestilt.

Selv om flyvinger med ubemannede luftfartøy utgjør en viss risiko kan kundene våre med god samvittighet bestille oppdrag fra an av våre operatører, som gjør risikovurderinger på lokasjon og tilpasser flyvingen til alle situasjoner og værforhold. Det gir også kundene våre en trygghet å vite at fartøy, personer og bedriften er forsikret gjennom UAS Norge.

Vi deltar årlig på nasjonale dronekonferanser for å holde oss oppdatert på det nyeste lovverket innen droneflyvninger, som er i konstant forandring. Vi liker å alltid ligge et skritt foran.

Av dronetyper har vi alt fra lette små droner av typen Mavic, Phantom 3 og Phantom 4 tilpasset mindre oppdrag, og større droner hvor det er høyere krav til bildekvalitet, tøffere værforhold, eller begge deler. Vi har blant annet Inspire one, med X5 kamera og høykvalitets objektiver, som oppfyller kravet om bildekvalitet til for eksempel 3D visualisering, 360 panorama av byggeprosjekter, eller video til større reklameproduksjoner.

Vi produserer stillbilder, video, 360 panoramabilder og innhold til VR.

Vi har erfaring med å ta 360 bilder til visualisering av nye byggeprosjekter og leverer gjerne til arkitektfirmaer og tar dialogen med dem for å få levert de rette bildene.

 

Ta kontakt med oss for å få et tilbud på oppdrag

Back to Top