REKLAMEFILM OG VIDEOPRESENTASJON

Denne lille setningen er første del av filmhistoriens fineste sitater. Og aldri før har det vært mer sant enn i dag. Det blåser en bris over verden, vi suser av gårde alle mann – og kvinner, med smarttelefon og kamera. Vi tar bilder av hverdag, filmer jubileumsdag og merkedager – enten det er privat eller i jobbsammenheng. Det er bilder og filmsnutter over alt. Oppturer, solnedganger, nedturer, fest og basar. Men hva forteller de? Eller sagt på en annen måte, hva vil du at dine bilder skal fortelle? De beste bildene, de beste filmsnuttene forsvinner ikke, de setter noen spor – de gjør at vi ikke glemmer.

Vi har både erfaring og ydmykhet og sulten på de beste bildene, til beste for våre kunder. Og så er vi tilbake til sitatet vi begynte med: ”Enhver kan bevege et kamera. Ikke alle kan bevege et publikum!”

La oss i Vestbris hjelpe deg til å bevege ditt publikum.

Vi er totalleverandør av reklamefilmer og videopresentasjoner, fra idè og manus til ferdig produksjon. I tillegg er vi også underleverandør av videoinnhold og fast samarbeidspartner til flere reklamebyråer på Vestlandet.

Med fokus på høy kvalitet, og reklame som skal gi god effekt, legger vi mye arbeid ned i forarbeidet og planlegging. Det må være kvalitet i alle ledd om en film skal lykkes, og det er laginnsatsen og kommunikasjonen mellom oss og deg som kunde som avgjør sluttresultatet. Vi gleder oss til å fortelle din historie.

Back to Top